RUOKA & JUOMA

Unohtumattomia
makuja

Ruoka

Virolaisesta perinnöstämme vaikutteita saaneen TAR-ravintolan nimikkoannokset yllättävät raaka-aineillaan, esillepanollaan ja teknisellä toteutuksellaan. Tämä rohkea lähestymistapa on keittiömestari Tõnis Siigurin tunnusmerkki. Hän on tunnettu klassisten ranskalaisten tekniikoiden mestarillisesta käytöstään säilyttäen samalla omaleimaisen henkilökohtaisen tyylinsä, joka jättää vahvan tekijällisen jäljen jokaiseen annokseen – yhdistäen saumattomasti hienostuneita ja maalaismaisia ​​ruokia.

TAR-keittiötä johtaa keittiömestari Konstantin Andriankov, joka muuttaa kulinaariset unelmat todellisuudeksi joka päivä.

Caviar

ROSSINI OSCIETRA CLASSIC 15
“Bump” 3g

sTARtti

MUSTALEIPÄÄ & PORSAANKYLKEÄ (L) 15
grillattua porsaankylkeä, mustaleipää, karhunlaukkaa, vesikrassia, maapähkinäsinappia, rapeaa sipulia

ANKKATACO (L) 18
hoisin-glaseerattua rapeaa ankkaa, paratha-leipää, kurkkua, kevätsipulia

PAAHDETTUA LATVA-ARTISOKKAA (G) 16
T ête de Moine -juustoa, savustettua tervahunajaa, tryffeliaiolia

GRILLATTUA ROMAINE-SALAATTIA (G) 15
avokadoa, parmesaania, päärynää, krutonkeja, Caesar-kastiketta

SIIKACRUDO (KAHDELLE) (G, L) 35
suolakypsytettyä siikaa, siianmätiä, suolaperuna

TARtar (L) 24
klassiset lisukkeet, savustettua pikkelikurkkua, valkosipulibriosia

Maalta

BURRATA & PURJOA (G, L) 22
sinappikastiketta, salviaa, anjovista, paahdettua hasselpähkinää

GRILLATTU ENTRECÔTE (G, L) 49
pippurikastiketta, pikkelöityä paprikaa, varhaisperunaa, parsaa, béarnaisea

Mereltä

MERENELÄVÄKEITTO (L) 24
valikoituja meren antimia, täyteläinen tomaattiliemi, sahramiaiolia, mätitoast

SINISIMPUKAT ‘ORIENTAL’ (L) 29
tom yum -liemi, kaffirlimeä, sitruunaruohoa, valkosipulibriossia

MERIAHVENFILEETÄ (L) 38
tomaatti-kapriskastiketta, fenkolisalaattia, villivalkosipulimuusia

Lisukkeet

SKAGEN-RANSKALAISET (G, L) 14
katkarapuja, tartarkastiketta, piparjuurta, pikkelöityä sipulia

VÄLIMEREN SALAATTI (G, L) 8
grillattuja vihanneksia, vinegrettia, syötäviä kukkia

VARHAISPERUNAT (G, L) 7
grillattua perunaa, parsaa, béarnaisea

TALON PIKKUKURKUT (G, L) 6
TAR hunajaglaseeraus

Jälkiruoat

PAIN PERDU 14
karamellisoitua briossia, hasselpähkinäjäätelöä, vaniljakastiketta

FULL MOON 14
tumma suklaa-passion-hedelmäganache, vadelmaa, mustikkasorbettia

KUUMA BANAANIBRÛLÉE 14
karamelli-viskikastiketta, tervajäätelöä

Cocktail-jälkiruoat

PETIT FOURS 9
brownie-tryffeli / choux-leivokset

SUKLAA-CRÉMEAUX 9
vadelmakastiketta, suklaajäätelöä

TROOPPINEN SUUDELMA 9
mangoa, rommiananasta, passionhedelmää,
kookosjäätelöä, finger lime

S.R. 9
panna cotta, raparperia, mansikkajäätelöä

SEXPRESSOTINI 9
espresso martini, vaniljajäätelöä, kultahippuja

Juoma

Sommelierimme Marko Mägi on koonnut juomavalikoiman, joka heijastaa sekä tarkkuutta että intohimoa. Eleganteista viineistä ja käsintehdyistä cocktaileista huolella valittuihin alkoholittomiin juomiin, jokainen lasi on valittu nostamaan kokemuksesi TARissa uudelle tasolle. Etsitpä sitten täydennystä ateriallesi tai vain ikimuistoista juomaa, listamme kutsuu sinut tutkimaan, löytämään ja nauttimaan.

TARin juomalista.

Keittiömestari

Ravintola TARia johtaa keittiömestari Konstantin Andriankov. Kokki, jonka intohimo ruoanlaittoon syttyi odottamatta, mutta on vain vahvistunut siitä lähtien.

Alun perin markkinointia Suomessa opiskelemaan valmistunut Konstantin vietti yhden kesän työskennellen ystävänsä ravintolan keittiössä ja kaikki loksahti kohdalleen. Energia, nopeus, luovuus, tiimityö – hän oli koukussa. Siitä hetkestä lähtien hän heittäytyi oppimaan: Ahmi keittokirjoja, toimi harjoittelijana eri keittiöissä ja etsi kaikki mahdollisuudet oppia parhailta.

Hän hioi taitojaan tunnetussa NOA Chef’s Hallissa Tallinnassa, työskenteli yksityiskokkina, työskenteli kesän TOKOssa Tartossa ja loi viimeisimpänä mieleenpainuvia annoksia Tuljakissa Tallinnassa. Konstantin on kokki, joka ottaa vastuuta, nauttii kokeilemisesta ja näkee jokaisen annoksen mahdollisuutena kertoa tarina ja luoda kokemus.

Ravintola TARissa nautit ruoasta joka on tehty sydämellä, uteliaisuudella ja ilolla. Ruokaa, joka saa sinut palaamaan yhä uudelleen.